Live in 5

Met de Live in 5 aanpak van Pixelzebra Solutions is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek gebruik te maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zoals de naam al doet vermoeden, willen wij bedrijven hiermee zo snel mogelijk op weg helpen zodat zij hun doelstellingen kunnen halen. Het doel is om de livegang in vijf weken tijd voor vijf werknemers te realiseren voor 5000 euro. Na deze vijf weken zullen wij ondersteuning blijven bieden voor 500 euro per maand. Het voordeel van deze aanpak is dat u als organisatie niet meer vooraf voor een hoog bedrag een licentie afsluit, maar maandelijks een bepaald bedrag betaalt. Wij werken dus met een zogeheten ‘pay-per-use-model. Daarbij is het mogelijk om al aan het begin van het project gebruik te maken van het product/oplossing, waardoor u de voordelen ervan direct ervaart.

De Live in 5 aanpak bestaat uit een aantal fases:

Fase 1: inventarisatie

In deze fase kijken we naar uw standaard processen en bepalen we gezamenlijk hoe we het systeem gaan inrichten. Tevens vindt in deze fase de overdracht van bijvoorbeeld klant en leverancier gegevens plaats. Deze gegevens hebben wij nodig voor het inrichten van het systeem.

Fase 2: inrichting

Zodra de inventarisatie fase afgerond is, zullen wij ons terug trekken en op de achtergrond het systeem klaarmaken voor livegang. In deze fase is er minimaal contact, tenzij blijkt dat er nog meer gegevens nodig zijn.

Fase 3: gericht trainen 

In de week voor livegang lopen we samen met de gebruikers door de ingerichte systemen. Hierbij zullen we de gebruikers gericht trainen en begeleiden in de taken die zij straks in het systeem zullen uitvoeren.

Fase 4: livegang met begeleiding

Omdat de echte leercurve pas begint wanneer er daadwerkelijk van het systeem gebruik gemaakt wordt, laten we de gebruikers zo snel mogelijk met het systeem starten. Wij zorgen voor optimale ondersteuning, zodat de operationele processen geen gevaar lopen. Daarna bouwen we het project langzaam af.

Bekijk hier welke modules inbegrepen zijn.

 

Demo aanvragen Scan aanvragen Test drive aanvragen      Koop nu